Om det bara kunde hända snart.

Nu har mensen kommit igen, tråkigt, jobbigt, tungt än en gång. 
Vi har bestämt oss för att påbörja ivf efter vår semester i januari om inget hänt till dess, jag hoppas fortfarande, för det andra verkar läskigt, men vad gör man inte när drömmen och längtan är så stark. 


Spänningen stiger!

Än en gång stiger spänningen för exakt 26 (!!) gången. På lördag är mensen beräknad. 

Födelsedag

Jag har haft världens bästa dag idag! 
Fick en resa till solen av älsklingen i kombinerad julklapp (!!) helt sjukt NAJS! 
Har varit i stan och shoppat för mina presentkort, varit på en kombinerad behandling hos Carola Ehrnsten massage, healing och en stunds meditation... Helt underbart, jag rekommenderar henne till alla! ❤
Sen har vi varit och hämtat örterna hos Calle på Wallmarks örtmedicin. Nu har vi precis avnjutit en god middag som älsklingen har gjort och snart blir det bio och premiären av hunger games  Catching fire. En perfekt dag helt enkelt! 

Födelsedagskalas




Idag har vi haft kalas här hemma för jag fyller år på onsdag! Jag har bakat sen en vecka tillbaka och dukningen gjorde jag dagen innan. Allting smakade så himla gott och alla var nöjda och glada. Och gladas av alla var nog jag! Jag kan inte minnas sist när hela mim familj var samlad och hade det såhär bra. Jag är så stolt och glad och lycklig och kommer leva på detta lääänge!
Pricken över iet hade såklart varit och meddela ett tillskott en sådan här dag, men vem vet, till julen kommer det ett tillfälle till, jag håller tummarna! Tack för världens bästa dag, världens bästa familj! ❤

Ägglossning

Idag blev det som planerat ägglossning. 
Jag fick utslag på Stickan imorse och här ligger jag själv i sängen med en bortrest sambo. 


Men vi fick till det igår och får ta en snabbis imorgon med innan vi ska till Ikea, så får vi helt enkelt be till gudarna att det går ändå. Det sägs ju att spermierna lever i 3dygn där inne så det ska ju funka om allt är som det ska. Och vi kan ju hoppas att Calle på Wallmarks örtmedicin har fått till örterna nu så det är den sista gången. 
Man hoppas ju verkligen att varje gång ska vara DEN gången då man lyckas. 
Ibland försöker jag drömma mig bort till hur den dagen skulle se ut, hur lycklig jag skulle vara, hur jag skulle säga det till min sambo, hur jag skulle bjuda in hela familjen på fika och berätta den goda nyheten, hur efterlängtat det skulle vara och ja, kanske hur illa jag skulle må. Haha, för jag förstår också att även om vårt barn kommer var fruktansvärt efterlängtat så kommer inte allt vara guld och gröna skogar för det.

Mår illa!

Idag har vi varit hos Calle igen på Wallmarks örtmedicin.
Det gick bra och han satte nålar och så som vanligt, idag satt han dem som ska stimulera ägglossning eftersom det är dax nu i dagarna (eller imorgon om den är som vanligt)
 
Dagen började med att jag försökte dricka mina örter men det är precis som kroppen är så in i helvetes trött på örterna att det bara tar emot, så jag kräktes två gånger för skiten inte ville ner...
Efter att ha samtalat lite med Calle sa han att han skulle ändra lite för det inte skulle smaka så äckligt.
Han påtalade även stressen igen och menade på att jag borde stressa ner. För även om det bara var en "liten" grej i det stora hela så menar han på att eftersom min högsta önskan och vårt gemensamma mål just nu är att skaffa barn så borde jag sätta jobbet åt sidan lite för att nå mitt mål om min kropp nu mår bättre av det, sen när jag väl är gravid så kunde jag göra vad jag ville för då var jag redan det, men det är nu jag är i det känsliga stadiet.
Men jag har lite svårt att stressa ner innan jul.
Innan julen är det ju så mycket och göra såväl i salongen som med julbord, födelsedagar, lucia, handla julklappar, planera nyårsafton som vi tänkte ha hemma hos oss och så vidare.
 
ÖÖÖÖÖH nu sitter jag här och mår illa som fan och känner för att kräkas hela tiden av lukten på dem nya örterna.
Jag hoppas att varje månad ska vara den sista. så även denna.
 
 
 

Farsdag!

Förra året önskade jag till universum att det nästa år skulle bli så att jag skulle få fira Farsdag med min sambo för att han var världens bästa pappa. Det blev inte så detta året heller. 
Ibland är det så himla frustrerande och jobbigt att se alla inlägg på Facebook och div barnbilder när man själv längtar så enormt. 

1år

Grattis bloggen på 1års dagen 😁😁😁 

Såhär firar vi dig idag med 3rätters middag 👍😍


Utsövd...

Tur att man kan sova bort det onda. 
Sov 16 (!!!!) timmar lör-sön, men det behövde jag nog. Det märkliga var att jag inte hade några som helst problem med att sova på kvällen sen igen. 
Men som sagt, jag behövde det nog. 

Ont och trött...

Vaknade 04 av menssmärtor. Gick upp och värmde min vattenflaska, trogen citodon, drack örterna från Wallmarks örtmedicin och hick och la mig. 
Vaknade igen 06.15 av smärtor, gick upp värmde nytt vatten, tog en citodon, gick runt i lägenheten och undrade var jag skulle ta vägen, bestämde mig för att försöka somna om trots smärtorna. 
Men när jag kom tillbaka till sängen så vaknade älsklingen och kramade om mig tills jag somnade om. 

I förmiddags var jag ute och gick med en väninna och sen stack jag och tränade, och medans jag tränade väntade hon hos mig för hon skulle fixa mina naglar sen. När jag kom hem kom jag hem till detta 

Altså jag dog! Hon hade redan gjort min dag för att hon kom hem till mig och gjorde mig fin och sen handlar hon dessutom blommor och choklad och skriver ett fint kort.
**tacksamhet**glädje**vänskap**
Även om jag återigen ligger i soffan med min värmekudde och kvider så ler jag över denna underbara gest, dessutom njutande på ett mumsigt choklad. 
Tack min Annis ❤

Fint!


Såhär fin har jag varit i håret idag på min första uteblivna mensdag.
Min temperatur gick ner idag och jag har haft förmensvärk så den kommer nog imorgon. Tyvärr, men nu är jag beredd och kittad med örter från Wallmaks örtmedecin! 👍

Förlåtelse

Jag är människa, jag gör också fel precis som alla andra och jag tycker det är viktigt att kunna be om förlåtelse.
 
Häromdagen  berättade jag om min bekant som hade dött för ett glas vin.
Jag var lite väl snabb med att dömma henne.
Igår var hon i salongen hos mig och fixade håret, och jag kände att jag var tvungen att förklara mig för henne om varför jag bemötte hennes inlägg som jag gjorde, för jag förstår att man inte kan tänka sig in i någon annans situation alltid.
Och bakom hennes inlägg fanns en enorm sorg, ensamhet och desperation. Hon grät om vartannat när hon berättade för mig och jag grät också.
Jag skäms något fruktansvärt och har verkligen lärt mig en läxa.
Men jag är även glad att jag kunde säga förlåt till henne och jag är glad att hon tog emot det och fortsättningsvis ska jag inte vara så snabb på att dömma.
 
 
 
 
 

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0