Amningskudde.



Då har lillsyrran sytt färdigt amningskudden som jag valt tyg till. 
Riktigt coolt tyg tycker jag 😍
Hon ska även sy ett babynest i samma tyg fast med helt grå insida. Visar en bild på den också när den är färdig... Men jag blev himla nöjd iaf! 😃

Tidig vårstädning!

Tidig vårstädning av denna blivande mamma. Ansiktsbehandlingen var underbar, kompletterade min garderob med storlek större i kjol samt ett par mammaleggings, yogan var härlig och avslappnande och nu färgar jag mina bryn och har en toning i håret som jag är väldigt spänd på att se hur den blir. Har blandat grå/rosa/vit.... 


V.27

Då gick vi in i V.27 idag... Och plus 11kg. Det roliga är att jag har vägt mer än såhär tidigare i mitt liv. Min maxvikt har varit 78kg och nu när jag har tränat mycket och ätit bra mat har jag varit nere på 60 och vänt. Men jag trivs bäst när jag väger runt 63kg (jag är 174cm lång). Jag tyckte det var jättejobbigt i början när man bara kände sig fet och plöfsig men nu är jag lite mer överens med min nya figur och jag gillar den faktiskt och den mysiga känslan att bära sitt barn som sprattlar runt och tränar kickboxning där inne. 


Imorgon ska jag gå och ta blodprov och se vad min lilla njure säger. På tisdag har jag telefontid med en läkare som kommer berätta hur vi ska gå vidare och om vi behöver göra något. 
Jag tänker att jag inte får glömma fråga hur det kommer sig att jag inte har ont längre om det som skapade smärtan har blivit sämre. För mig verkar det nämligen jätteologogiskt.

Vi håller för övrigt på att boa här hemma... Vi har börjat köpa lite grejer till lillkillen och även lite annat som förbättrar hemmet. Lägger upp bilder när vi har börjat få saker och ting på plats. Vi ska börja med att rensa, slänga, sortera. Sen om två veckor kommer hantverkare hit och målar alla rummen och alla innerdörrar vita, lägger parkettgolv i Astons rum som är det ända med plastmatta, drar ny el i hela lägenheten som är barnsäker och pricken över i:ET får vi ett helt nytt kök med nya vitvaror även det i vitt. 
Så jag är helt överlycklig och förväntansfull. Kommer väl inte bli det roligaste och bo i röra i två veckor men det är det sååååå värt! V.7 börjar renoveringen... 😃

Imorgon är det dax för Gravidyoga igen och en välbehövlig ansiktsbehandling.
Lyxdag med andra ord! 

Omtumlande dag...

Min härligt lediga dag började med en skön sovmorgon....
Gick och skrotade lite hemma och fixade lite till salongen. 
Skulle på återbesök och göra ultraljud på njuren som jag egentligen tyckte var onödigt eftersom jag mår bra igen.... Men Gud vilken tur att jag gick dit, för istället för att bli bättre hade det visst blivit sämre?! Blev såklart orolig, doktorn som gjorde ultraljudet ska skicka bilderna vidare så jag blir väl kallad snart igen. Suck!

Kom precis hem från gravidyogan som började idag. Har sett så himla mycket fram emot det. Och det var verkligen en mysig stund.
Men nu känner jag mig sååå ledsen. När man gör yoga kommer man ju i kontakt med kroppen och känslorna och jag inser nu när jag sitter här med gråten i halsen att det var längesen jag stannade upp och lyssnade på kroppen. Jag känner mig slutkörd, stressad och ledsen.... 
Får acceptera att jag känner så och kanske gråta ut lite, vara tacksam för det jag har och hoppas att morgondagen blir bättre.

V.25

"Lilla" bulan v.25 

+10kg nu! Hehe 😜

Vagn!

Min sambo har länge spanat vagn på nätet och för någon vecka sedan var vi inne i en barnvagnsaffär för att fråga känna efter och allt det där. Eftersom vi har varit ute i så god tid med att spana in grejer så har det vi köpt hittills bara varit på rea, eller ett klipp på blocket som varit för bra för att inte slå till direkt. 
Vi hade altså fastnat för en brio smile och hittade ett kanonbra erbjudande i Helsingborg, så vi körde upp idag för att slå till. Vagnen fanns tillomed på lager så nu har vi en vagn också. 
Och i förmiddags var vi i Lund och tittade på ett babyskydd från blocket som hör till vagnen som man lätt kan klicka på. En riktigt bra funktion och ett bra pris på den också. Allt behöver inte vara nytt tycker vi, vi blandar gärna... Men vissa saker vill man bara ha nytt. 

Liggdel

Sittdel

Och eftersom min sambo är i full gång med att tvätta babyskyddet så kunde jag tyvärr inte visa hur den ser ut men det kommer kanske en bild på det. ☺️


Nu börjar även graviditeten ge sig till känna... Det är lite tyngre nu, jag och älsklingen fick byta plats i sängen för jag inte kommer upp längre. Magmusklerna är lixom inte med längre... lillkillen är superaktiv i magen och jag tycker det är jättehärligt att känna. Jag går och pratar med lilla magen ibland och är sådär löjlig som man kan va när man är glad för något. 
Det bästa är att vi är lika fjantiga båda två, och jag bara älskar den sidan av min sambo. Så fort han får tillfälle myser han med magen, pratar lite med den och frågar om han sparkat mycket idag. 
Häromdagen när vi båda gick hemma ringde min telefon (hemligt nummer som min sambo har) jag tittade ut i vardagsrummet och såg min sambo ha sin telefon vid örat och sa att jag nog visste att det var han som ringde... Då sa han "Jamen svara då" 
Så när jag svarar säger han 
"Hej, kan du be Aston komma ut nu" 
Haha 😍 så himla gulligt!!
Självklart vill vi inte att han ska komma nu för vi vill att han ska bli färdigbakad där inne i kroppen men vi längtar så otroligt mycket efter honom.... ❤️❤️❤️
Idag gick vi in i V.25 återkommer senare för en magbild för nu börjar den verkligen bli gigantisk... Haha! Undrar var detta ska sluta. 😂😘

Om det ligger till såhär...

"Hydronefros=njurstas. Fysiologiskt vidgas kvinnans högra njure under graviditeten detta beror på att livmoder anatomiskt lutar något åt höger, och trycker på urinledaren och njuren. För det allra mesta orsakar inte detta något besvär, men en del kvinnor kan få rejält ont, ofta bak i ryggen och flanken.

Vid ihållande smärta bör din förlossningsavdelning kontaktas. För att ställa diagnosen görs oftast ett helt ofarligt ultraljud över njurarna. Här kan man mäta njurbäckenets vidgning och bedöma om vidgningen är inom acceptabel nivå.

I vissa fall kan en avlastning av njuren vara nödvändig, om man bedömer att vidgningen är för stor. Besvären försvinner när barnet är fött." 

Detta är vad jag har hittat om mitt tillstånd... 

Äntligen!

Jag börjar äntligen må bättre! *peppar peppar* det känns helt fantastiskt! Har mått bra hela dagen så har städat ut julen och pyntat om, bakat en kaka till morgondagen och lagat kvällsmat. 
Men så typiskt mig att gå all in direkt, man kanske kan börja vänja kroppen lite på att få börja röra sig? Så nu har jag landat i soffan igen för att vila mig för jag fick lite ont i nedre delen av ryggen..
Så nu vilar jag lite och njuter av mitt nystädade hem... 



Vår stege fick lite nytt med mina bästa böcker just nu...  Älskar att vårt hem sakta sakta börjar kännas som att der snart flyttar in en familjemedlem till oss. Jag är så himla lycklig och tacksam för det! 

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0