Semester!









Vi har det jätte bra! 

Sentimental

Känner mig tacksam, kärleksfull och sentimental. 
Älskade barn!

Tacksam för att jag får träffa andras härliga barn, kärleksfull för jag känner så mycket kärlek, sentimental för att jag längtar så himla mycket! 

Resdax igen! ;)

Då var det bokat en semester idag, och på söndag åker vi till Marmaris! Ska bli så himla skönt att bara vara tillsammans och ha det gott! Blev ett fyrstjärnigt hotell med gym (såklart;)) 
Äntligen ska min fina fina bikini få invigas. 

Kul när man känner sig så himla nöjd med något man köpt! 
Så nu återstår innan semestern bara en dags jobb, avsluta bokföring, betala räkningar och fakturor, packa och allt det där, gå på tillskärarakademins modevisning så min lillasyster ska visa sin examenscollektion och sen middag efter det, sen passa världens bästa Tyson. 


Så det blir en massa saker att hinna med under morgondagen! 
Incheckning på Kastrup senast 05.45 så det blir nog inte så många timmars sömn, men det tar vi igen på semestern sen! Hääärligt! 

Om du inte vet vad du ska säga, säg inget!

Samma visa, om och om igen... 
Idag pratade jag med en gammal vän som jag inte pratat med på typ 2år. Hon visste redan för två år sen att vi försökte bli gravida men utan framgång, och ändå så säger hen "Men försök att slappna av, det kommer... Du behöver bara släppa på tankarna, hur många gånger har man inte hört att folk adopterar och sen blir gravida?" 
Jag började försvara mig, men tack och lov så bröts samtalet så när jag ringde upp igen så kunde jag som tur var byta samtalsämne. 
Jag vet att folk inte kan förstå hur det känns för en som är ofrivilligt barnlös, lika lite som jag kan förstå hur det är att vara förälder. Men, man kan faktiskt välja sina ord, hur i helvete kan man tro att det skulle hjälpa och "sluta tänka på det" och OM det nu skulle vara så att det var så att det funkade, hur tror man då som anhörig att det skulle hjälpa om man gav någon det "rådet"
HUR ska man inte kunna tänka på något som man vill mest i hela världen? 
Det känns som ett slag i magen varje gång, och vet ni, det är okej att inte alltid veta vad man ska säga, och man behöver inte alltid säga något, det räcker faktiskt att bara säga "vad tråkigt för er, jag e ledsen för din skull eller bara Okej" men näe, folk tror att dem har någon slags rätt att packa på en deras goda råd, inte fan kommer jag med "goda råd" som dem inte har bett om. 

Jag förstår att man inte menar något illa, jag förstår också att jag befinner mig i en situation där jag är väldigt känslig men jag står ändå fast vid att man kan tänka innan man pratar.
Punkt

En regnig söndag



En regning söndag och sambon jobbar. Det öser ner ute, men det hindrade inte mig för att ta på mig regnstället och gå ut och köpa en bok. 
Jag älskar att vara ute när det regnar när man har ordentliga kläder på sig, luften är så frisk och ren på något sätt. 

Boken jag köpte är den första i en trilogi, jag såg bion igår och blev helt tokförälskad och ville direkt börja läsa böckerna. Så denna söndagen ska jag börja med den första boken, det passar ju perfekt att påbörja en triologi nu när det snart är dax för semester och jag i lugn och ro kan läsa de andra. ☺️
Chokladbollar har jag också bakat så man kan krypa ner i soffan under filten, höra regnet smattra på rutan, äta en god och hälsosam fika och unna mig en kopp kaffe till det. 
I dessa chokladbollar som för närvarande är min favorit har jag använt
2dl havregryn (ekologiskt)
2msk kakao (ekologiskt)
4msk kokosolja (ekologiskt)
2tsk frystorkat kaffe
1/2dl varmt vatten
1dl kokos (ekologiskt)
15st torkade dadlar (ekologiska)
2krm vaniljpulver (ekologiskt såklart)
Sen mixade jag allt med en stavmixer så det blir en jämn smet, sen rullar dem som vanligt i kokosflingor och sen in i kylen. Makalöst goda! 

Mensen kom och mensen gick

Har varit dålig på att uppdatera då jag har jobbat mycket. 
Men mensen kom som tur var.
Min sambo sa att vi skulle ringa RMC på nästa mens men vi har inte pratat igenom det riktigt. 
Hade varit "kul" att få göra ett försök innan sommaren då RMC har semesterstängt sen under sommaren. Jag gick in och kollade deras hemsida. 

Men vi får se helt enkelt. 
Känns som att jag kan vänta under sommaren, har ingen brådska som det känns just idag, men såklart hade det känts bra att få påbörja processen. 

Nervös...

Fem dagar kvar till mens och jag har aldrig någonsin varit så nervös innan, för första gången på så länge vill jag verkligen att den ska komma. Om chanserna för att få ett missbildat barn är stor så vill jag såklart inte ta den risken, men samtidigt känns det oerhört fånigt att skydda sig när det inte gått annars på så lång tid, men vi har inte försökt denna gången, men visst tusan vore det typiskt om det skulle hända nu. Och visst tusan skulle jag inte kunna göra abort om det skulle vara så att mensen inte ville komma.

Har haft en jättemysig dag med syster idag i alla fall. Syskonkärlek är något ut över det vanliga. ❤️
Och pricken över i:ET idag var att min bikini från phax kom idag och den satt som en smäck! Så nu e jag så redo för att åka utomlands igen...
Undra var vi hamnar denna gången. ☺️

(En bild från vår semester i januari, fuerteventura) 

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0