2dagar kvar...

Då har vi varit hos Calle igen på Wallmarks örtmedecin och akupunktur.
Det var väldigt possititvt idag måste jag säga och det kändes både skönt och bra att se och veta att det går åt rätt håll. Mina temperaturer har varit jättebra denna cyklen och det är ett STORT framsteg med tanke på hur min förra såg ut. Så min temperatur ligger fortfarande högt vilket är possitivt.
Han kände även på min puls och sa att det var jättebra och anmärkte inte på varken oro eller ångest som han har gjort innan. Jag är nog en ganska orolig själ överlag och oroar mig gärna för saker som inte har hänt eller ibland inte ens kommer hända. Men jag har verkligen försökt att inte oroa mig för hur det än är så kan man inte påverka allting som händer runt en, en del saker kan man men dem saker man kan påverka behöver man ju inte oroa sig för eftersom man kan påverka dem och ändra utgången. Saker man däremot inte kan påverka och oroar sig för kan man ju ändå inte göra något åt, så därför gör man bäst i att med hela sitt hjärta försöka ge sin oro till änglarna.
Sen har Calle ändrat örterna igen och sen har jag fått en extra blandning så OM jag får mens på fredag så ska jag direkt koka dem örterna och ta dem för min mensvärk istället. Förhoppningsvis hinner det lindra smärtan lite.
Anledningen att man inte kan ta dem innan  mensen kommer det är för att dem rensar ut sytemet, och sitter där ett litet befrukat ägg så kommer det med i utrensningen och det vill man ju verkligen inte riskera.
Nålarna som Calle satt idag satt han för och stimulera min mage ifall att jag är gravid. så idag satt han en hel radda i mina lår som  gjorde ont så in i helvete och nu har jag som träningsverk i benen. (Grym känsla när man inte ens har varit på gymmet?;))
 
Nåväl, beräknad mens är på fredag altså den 1/11 men OM den ska komma så hoppas jag att den är en dag sen så den kommer på lördag när jag är ledig för det är så fruktansvärt att stå och jobba en hel dag med kunder och knappt kunna stå upprätt av smärta.
 
HÅLL TUMMARNA NU!!!

Provocerande!!!!!!

En bekant till mig är gravid. 
Hon uppdaterade idag sin facebookstatus. 

Jag blev så in i helvetes förbannad! 
Jag kommenterade.
"Och jag hade dött för att byta" 
Ingen smajlis ingenting. 
Hon menade på att jag inte ville ha hennes svullna fötter. 
JO, jag hade hellre haft hennes svullna fötter, hellre tappat allt mitt hår, hellre fått sopa hela Malmö stad för hand, hellre sälja min salong, hellre var tvungen och fly landet. Listan kan göras för jävla lång! 

Älsklingen skrev precis sms om att jag inte borde bli så provocerad. Men det tänker jag visst bli! Jävigt förbannad tänker jag bli så det kan gå över sen. 
Mitt liv är mina känslor och ingen annans. 
(Ja lixom hennes känslor till hennes jävla vin) ja, vi har olika problem absolut men jag anser att ett liv e fan så mycket mer än ett glas jävla vin!!!!!!!!!
😡

Drömmar

Jag brukar nästan aldrig drömma så jag kommer ihåg det vilket jag tycker är skönt för när jag väl drömmer så brukar drömmarna bara vara dåliga och hänga fast vid en några dagar. 
Jag tror att örterna har satt igång min kropp även i drömmarnas värld. Vilket är lite jobbigt faktiskt. 
För någon natt sen drömde jag att jag höll på att bli våldtagen om två män men jag använde min envishet och sprang och sprang och tillslut gick det så fort att jag lyfte från marken och började flyga. Men jag var helt svettig och slut när jag vaknade. Jag hade nog haft värsta träningspasset där i drömmen. 
Men tack och lov var det bara en dröm. 
Jag ska fråga Calle nästa gång (på onsdag) om det skulle kunna vara örterna. 

...



Tacksamhet!



Är så otroligt tacksam att jag har så fina människor omkring mig! 
KÄRLEK TILL ER! 

Yay!

Yay!! Idag blev det utslag på Stickan och temperaturen gick upp med 0.2 vilket fortfarande är för lite. Helst ska det gå upp 0.3-0.5 men skit i det jag fick utslag på Stickan i alla fall och det fick jag inte förra gången. 
Så nu är chanserna maximerade ;) 



Min dag.

En händelserik dag får man verkligen säga.
Dagen började med att en vän berättade att hon var gravid. Det är tredje gången hon är gravid på den tiden som vi har försökt. Och än en gång blir jag ledsen för vår skull. Jag hade gjort vad som  hellst för att stå där i hennes skor.
Det är en märklig känsla när man försöker bli gravida som vi och människor i ens omgivning hinner få både ett och två barn.
Konstigt för deras liv forsätter och växer och vårt står lixom still. Still på många sätt, men det växer på många också.
 
Vi har varit hos Calle idag.
Det första han säger när han ser oss är "Fan,R***** en stor eloge till dig som alltid följer med, det är inte ofta jag ser det för oftast kommer kvinnorna själva"
Jag älskar honom för det.
Vi gör ju faktiskt denna resan tillsammans och den mån det går så vill man ju vara där för varandra.
Calle har ändrat mina örter igen, vi fick en ägglossningsblandning som jag ska börja med idag.
Han säger väldigt mycket kloka saker den där Calle och idag så visste han tillomed mer om mig själv än  vad jag själv visste, för han frågade om min oro, och jag svarade att jag inte hade någon. Men efter någon timme så kom jag på vad det var. Lite läskigt faktiskt.
Han sa en hel del andra kloka saker idag också som var slående. Men jag har så svårt för att återberätta saker så nästa gång ska jag spela in honom. =)
Han har även stimulerat ägglossningen med sina nålar idag och rekomenderade oss att vara "spontana" ikväll.
Så nu vet ni vad jag ska göra nu!
:D
 

Akupunktur



Idag blev det nålar på lite andra ställen. 

Nyårsafton

Idag när jag stod och diskade började jag tänka på nyårsafton. Vi firade här hemma förra året. Det var en perfekt kväll och jag hade jätteroligt. Vi hade två hundar här också.  Jag lyfte upp den lilla hunden i luften och dansade med honom som en liten bebis och en av mina kompisar sa "nästa år står vi här igen fast då har du en bebis, jag såg det framför mig" 
Jag insåg när jag stod där och diskade imorse att så blir det inte. 

Blodprov

Dagens lärdom är helt klart att det gör mer ont att ta av plåstret efter ett blodprov än själva blodprovet. 

Ivf


Då har vi varit på RMC.
Fick först träffa en läkare och svara på frågor, samma frågor som jag har svarat på under flera tillfälle tidigare som jag dessutom har skrivit ner och skickat in. 
Förstår inte riktigt syftet med att fråga flera gånger. Skulle jag ändra mina svar eller!? 
Sen fick jag genomgå en gynekologisk undersökning som jag dessutom också har gjort flera gånger under detta året. Jag frågade läkaren varför? Vad kan hända lixom? Och då menade jag att om allt ser bra ut, vad kan då skilja någon månad senare. Han blev riktigt förnämad och gick i försvar, han gillade förmodligen inte att bli ifrågasatt men jag ville ha ett svar ju. Han sa att det var hans skyldighet. 
Jamen okejrå. Det såg iaf bra ut.
Sen fick vi träffa sjuksköterskan och hon var så gullig, en tjej i min ålder, Andrea tror jag hon hette. 
Hon berättade och förklarade om hur det gick till. 

Jag fick även prova att sätta sprutor i min mage. Jag var livrädd och fick en svettattack men nålen var så vass att det gick hur lätt som helst. 
Så man ska altså ta sprutor först för att äggblåsorna ska växa till sig, sen ska man ta en annan spruta för att stoppa processen så att dem ska stanna för att man ska kunna ta ut dem sen. 
När man sen kommer så får man lokalbedövning och starka mediciner men är vaken under ingreppet då dem går in med ultraljud och en sticka och sticker en genom slidväggen igenom till äggblåsorna och suger ut dem, sen befruktar man dem. Så mannen har fått lämna sperma samtidigt. 
Eftersom hans sperma är i god kvalité så befruktas det naturligt fast utanför. 
Sen får vi komma tillbaka och föra in det  befruktade ägget. 

Jag har dessutom valt att vara med i någon forskningsstudie om vad vet jag egentligen inte. Men det är för en god gärning. Så jag får lämna lite extra blod när jag är där bara :) 

Tydligen skulle jag även vaccinera mig mot röda hund för mitt vaccin var tydligen inte kvar i min kropp längre. Så jag ska ringa vårdcentralen i dagarna tänkte jag. 

Region skåne RMC

Tidigt imorgonbitti är det dax att bege oss till RMC i Malmö.
Med lite blandade känslor måste jag medge.
Det är så himla konstigt att känna såhär. För nu känns det som att det är så nära, för på ett eller annat sätt måste det väl ändå gå.
Sen tror jag i och för sig inte att dem som är ofrivilligt barnlösa hela livet någonsin tänkte att det skulle vara just dem som skulle vara det. Jag tänker att det är så himla märkligt. För det finns så många som inte vill ha barn, och det finns så fruktansvärt många som tar bort barn, varför kan inte "gud" bara vara lite snäll och fördela det lite bättre, jag menar vill inte någon ha barn men ändå kan så finns det så himla många som skulle vara så glada för att få uppleva det som dem skulle kunna få uppleva men valde att avstå.
Nåja, det är inte så mycket att göra åt för verkligeheten är som den är helt enkelt.
 
Jag vet inte om jag har skrivit om det innan men vi skulle se en film som heter IVF-skolan som RMC har gjort, den skulle man titta på innan man kom, och jag har redan sett det en gång men tänkte att jag skulle se den en gång till för att det ska vara färskt inför imorgon, just nu har det ju varit så himla mycket fokus på örterna.
 
här är länken till filmen...
http://www.skane.se/sv/Webbplatser/Skanes-universitetssjukhus/Om-Skanes-universitetssjukhus/Filmer-om-SUS/For-patienter/IVF-behandling-RMC-Malmo/
 
och på tal om örterna så har vi idag kokat nya örter som faktiskt smakade helt okej. Så nu ber vi till högre makter (än en gång;)) och hoppas att mensvärken uteblir nästa gång.
 
 
 

Älsklingen



Hahahaha! Han har humor den där älsklingen ❤❤❤

Sms

"Då är det dax att ändra för att påverka smärtan, som vi pratade om. Oroa inte dig, nästa mens kommer att bli mycket bättre då det gäller smärtan. ni kan hämta örterna mellan 15-20 idag."

Detta sms fick jag av Calle. 
Jag hoppas verkligen att det blir bättre nästa gång även om jag såklart hoppas på att inte få den alls.

Min mage...


Värmeflaskan lämnar spår på min kropp. Det bränner rejält på huden men det dövar smärtan litegrann i magen. 
Vad gör man när bra kost, motion och citodon inte hjälper? 
Min sambo är rädd att jag ska få brännskador. Det är inte jag. För även om jag såklart inte skulle gilla brännmärke så ser jag inget alternativ när smärtan inte ger sig...

Mensdag 1



Då var det dax för supersmärta igen. 😢
Calle sa att det antingen blev mycket bättre eller sämre, det blev tyvärr sämre. 
Och jag har så fruktansvärt ont. 
Det värker i hela magen och bak i ryggen och jag är på jobb och min kunds färg verkar så jag passade på att värma en värmeflaska som jag har lagt på magen för att bedöva smärtan. 
Käre gode Gud,låt detta ta slut! 

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0