Det braiga i det dåliga...

Det braiga i det dåliga med denna mensen var att jag inte fick hugget och akutsmärtan innan mensen kom. Det får jag alltid annars. Calle menar på att det är bakåtblödningen som känns. Och tänker det sluta blöda bakåt nu så är det ju ett jättebra steg framåt. 
Smärtan är där fortfarande och jag är berusad av citodon. 

Längtan

Längtan är så enorm!
Och varje gång det är dax för mensen och dyka upp så undrar man om detta är denna gången den uteblir, någongång måste det ju vara den gången. Jag fantiserar om hur det kommer kännas, hur mycket glädjetårar jag kommer gråta och hur livet kommer bli. 


En barndomsvän till mig fick en frisk liten pojke inatt. Så glad för hennes skull. ❤️

Semester




Snart semester, och självklart följer örterna med på semestern. 

idag...

Idag har vi varit hos Calle igen på wallmarks örtmedecin och akupunktur.
Idag satte Calle nålar i huvudet, I HUVUDET!!! 4st nålar som tack och lov inte nuddade hjärnan. Men herrejisses, jag började svettas som en gris och  det känns fortfarande lite ömt där nålarna var.
 
Ibland kan det kännas så himla ensamt, för det är inte så många som förstår vad man går igenom. Men idag berättade Calle att det var många som kännde som jag, att kvinnor tillomed går omvägar på stan för att slippa träffa folk från skolan som skulle undra om de hade barn och ja, alla tusen frågor som kommer och de tyckte det blev aldeles för jobbigt så de gick omvägar. Så är det inte för mig , men en del av det är nog för att jag är öppen med min process om någon frågar, käns bara jobbigare att hitta på lögner.
Däremot kan jag känna mig enormt okvinnlig, att inte jag kan få barn, inte ens det mest naturliga i världen som kvinnor gör överrallt, inte ens det kan jag. och ibland blir jag extra ledsen och undrar varför R ens vill vara med mig för att jag inte kan ge honom en familj. Och ibland känns det så himla jobbigt och ledsamt, även om han säger att det inte spelar någon roll.
 
Sen är det ju även det känslomässiga kvinnligt vs manligt.
Vi känner inte samma sak inför samma grej. Men Calle gav mig order om att när jag är ledsen så måste jag tillåta mig själv att vara ledsen, för det värsta man kan göra är att bara lägga locket på.
Men han tror på oss, han säger att vi är ett starkt par som gör allt i vår makt och det kommer ta oss till vårt mål, att en vacker dag bli stolta föräldrar.
 
Imorgon är mensen beräknad.

Örtkok



Idag har jag haft örtkok, det brukar alltid vara R som sköter det annars men idag var jag ledig så jag hade möjlighet att göra det. 
Calle på Wallmarks örtmedicin och akupunktur har ändrat i örterna denna gången så vi får se vad som händer. 
Jag ska på besök hos honom om en vecka för akupunktur och samtal. 
Får se vad dom händer denna gången. 

Nytt år, nya möjligheter??

Nytt år nya möjligheter, det är så dem säger. Jag hoppas med hela mitt hjärta att detta är möjligheternas år, som kommer att ge oss det vi längtar så förbannat mycket efter.
Ibland gör längtan lite extra ont, men annars så har det gått så pass långt för mig nu att man blivit bedövad. Bedövad av att bli besviken. Nu börjar det närma sig semestern för vår del. Vi åker till Fortuventura den 27/1 och det ska bli så himla skönt. Pricken över i:et är att det är ett träningshotell så man kan hålla sig i form även då, och skulle vi ha otur med vädret eftersom det är januari så kanske veckan på semestern ger oss några extra pass på gymmet och en starkare kropp på hemresan. Inte så dåligt det heller. ;)
 
Vi har varit hos Calle på wallmarks örtmedicin och akupunktur under hela tiden. 
Han säger fortfarande att han vet att vi kommer lyckas, och det känns bra och höra.
Nu har vi gått hos Calle några månader nu och vi är nöjda med honom och har stort förtroende för honom, men vi vill ändå testa att göra ett IVF försök efter semestern om inget hänt.
Calle har även sagt till mig på skarpen nu att jag måste snåla på min energi så jag ska inte göra så mycket annat än att jobba och träna.
Jag är expert annars på att ordna middagsbjudningar, baka bröd, städa både salongen och lägenheten, ta på mig projekt som jag egentligen inte behöver osv osv, många bollar i luften helt enkelt och ingen tid för vila. Så nu ska jag vila så mycket jag kan, och jag kan säga att det har börjat riktigt bra, för hela helgen har jag verkligen bara vilat, och det har varit så himla skönt så det känns faktiskt som något jag ska göra oftare.
 
Jag har även gått ner till att bara dricka en kopp kaffe om dagen, ingen alkohol överhuvudtaget
och snusa eller röka gör jag inte heller. Så nu gör jag verkligen allt jag själv kan göra.
Sparar min energi till mig själv, äter bra, tränar och ger och tar kärlek till person jag älskar mest!
 
 

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0