Wallmarks

Då har vi varit hos Calle igen. 
Han konstaterade ett min cykel inte var den skulle, jag visste inte själv hur det skulle se ut rent temperaturmässigt. 
Såhär ser min ut. 

Som ni ser så är temperaturen lite obestämd. Tydligen ska det vara så att temperaturen ligger på samma och sen under ägglossning går temperaturen upp minst 0,5 grad och min gick upp ynka 0,2. Men efter ägglossningen ska temperaturen stanna uppe fram till mens. Men det gör inte min utan den kämpar med att hålla sig uppe och går lite si sådär. 
Han menar att det är bra, för hittar man inga fel och man inte lyckats bli gravid det är då man borde bli nervös, annars går det mesta att fixa. 
Jag berättade även för Calle om min fruktansvärda PMS och han sa att det var bra och att jag skulle stå ut (ja, och helst min man också;))



Akupunktur fick jag idag också, i händerna och benen. 
Idag gjorde det så ont att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka. Samtidigt så är jag ju som sagt extra känslig nu, blir arg och lättirriterad, gråter, och tack och lov så är jag däremellan hyfsat glad. 

Jag, min kropp och knopp!

Mensen kommer om 9dagar (förhoppningsvis inte) och jag har fått värdens största innebrännare på hakan som gör så fruktansvärt ont, dessutom vaknade jag och var på så fruktansvärt dåligt humör! 
Örterna? PMS? Eller bara en dålig dag? 
Det är den stora frågan... 

Inställt

Idag ringde Calles kollega Carin och ställde in tiden idag. Jag blev mycket besviken för jag hade sett så mycket fram emot att komma dit. Men jag förstår ju också att alla är människor och ibland blir det fel helt enkelt. 
Men jag skickade ett sms om statusen på min kropp och därefter ringde Calle upp och hade en hel del frågor för att komplettera. Jag undrar varför han frågar så mycket frågor men jag är för feg för att fråga varför han ställer dem eller var han vill komma.
Men jag förstod iaf att det var örterna som hade gett mig svamp och han bad mig ringa nästa gång så skulle jag få en dunderkur med örter för att få bort det istället för att använda pevaryl.
Vi har iaf fått en ny tid på måndag. 

Såhär ser det ut på Wallmarks örtmedecin och akupunktur. 
Och denna gången fick jag en ny örtblandning. 

Gott smakar det verkligen inte men denna smakade iaf mindre vidrigt 
Man ska vara glad för det lilla säger dem ;) 

Region skåne RMC

Nu har vi fått en ny kallelse till RMC (Reproduktionsmedecinskt centrum)
Vår nya tid är 10 oktober. Vi har fått en tid hos Krzysztof Oleszczuk som är läkare. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om det är en man eller kvinna men jag tänker att det låter som en polsk variant av Kristoffer så antagligen en man. Jag tror inte det finns fler undersökningar att göra nu för vi har gjort allt och två gånger till och med eftersom det blev en "omväg" eller genväg det vet vi iof inte, genom cura kliniken. 
Innan vi gick igenom denna snurran med barnlöshet och så så var det värsta jag visste i hela värden och gå till gynekologen, och då ska vi inte snacka om manliga.
Nu, så många besök efter med manliga så har jag vant mig. Men får jag välja så hade jag fortfarande valt en kvinlig, det känns bättre helt enkelt.
 
 

Svamp!

Jag blir så trött på detta eviga analyserande! 
Som jag har sagt flera gånger så hoppas man alltid när man märker en förändring i kroppen! Och det är så jobbigt att hoppas för i över 2år har jag hoppats mer eller mindre. 
Och nu har jag lyckats få svamp. Känns fruktansvärt måste jag erkänna. 
Och så googlar jag för att få info om det och hittar att det kan vara ett gravidsymptom. 
Jag vågar inte tro på det, men hoppas gör jag barrskog jag vill eller inte. Samtidigt som jag slår på mig själv för att jag är så dum att jag hoppas än en gång. 
Jag önskar bara så förbaskat mycket att det är vår tur snart. 

Jag håller mina tummar så hårt jag bara kan!!!! 

Ägglossning


Än har den glada gubben på ägglossningsstickan inte visat sig. 
Idag är jag på dag 16 så jag borde ha fått utslag på Stickan. 
Temperaturhöjning har jag fått men bara från 36.5 till 36.7 
Jag trodde ändå att den stegringen skulle vara lite högre, men egentligen spelar väl kanske inte det så stor roll eftersom man ändå ser en höjning. 
Jag tar temperaturen varje morgon så fort klockan ringer, utan att röra mig en millimeter. Kanske därför det är så exakt på graden varje dag. 
Sekretet i underlivet har heller inte blivit mer elastiskt. Så jag undrar om ägglossningen uteblir? 
Hm... Vi ska till Calle Wallmarks örtmedicin på onsdag så vi får se vad han säger. 

Min kollega...

Min kollega fick veta igår att hon ska bli faster. Hon är så glad för detta och det var så kul att se! 
Men helt plötsligt dök hon upp i personalrummet och frågade mig rakt ut, precis som hon alltid gör "Hur fan orkar du höra om alla bebisar hit och dit och gravida. Det är ju till och med så jag blir förbannad och ledsen och tycker det är orättvist för din skull" 
Jag älskar min kollega. Hon får mig att se saker på ett sätt som jag inte själv gör. Hon kompletterar mig. 
Och även om det ibland gör ont när hon är för rätt fram så beundrar jag hennes uppriktighet. 
Och jag blev såklart ledsen för min egen skull, att jag också önskar att jag kunde vara den där lyckliga snart som får berätta att jag är gravid. 
Men hon såg mig, hon visste precis hur jag kände och hon vågade sätta ord på det. Det är inte så många som gör det och folk som vet vågar inte beröra ämnet. Men det kändes i hela mitt hjärta att få bli sedd. TACK ❤❤❤

Wallmarks Örtmedicin&akupunktur

Då har vi varit hos Calle igen på Wallmarks örtmedicin&akupunktur.
Han hade läst igenom våra journaler från sjukhuset och förklarade för oss på ren svenska så vi förstod vad allting betydde. Sjukhuset har sagt att allt ser bra ut. Men...
Det finns ett värde som heter fsh värde som mäter äggens kvalité. Det ska ligga mellan 2-9 om det är bra. Mitt var på 10.2 efter 11 börjar man kalla det dåligt och efter 18 har jag förstått att det är svårt att göra ivf med dem äggen. 
Mina ägg är altså inte dem bästa men med hjälp av örterna så säger Calle att vi ska kunna sänka dem.
Jag har även fått i uppgift att ta temp varje morgon och dessutom mäta mina flytningar (ja jag vet jätte mysigt).
Och sen fick jag akupunktur också. 
Så får vi se. 
Jag har nu även trappat ner kaffet till 1kopp om dagen och även bestämt mig för att bara dricka något glas vin en gång i månaden.  Calle sa att man skulle göra det och jag känner att man måste göra allt vad man själv kan. 
Sluta snusa gjorde jag 27augusti 2012 :) 
Jag äter även hälsosam kost och tränar regelbundet. Så min kropp är väl förberedd att ta emot vårt kärleksbarn när Gud är redo och skänka en av sina änglar till oss. 

Och ja just det. Min mensvärk.
Jag har gjort tillhålsoperation för endometerios ju och dem sa att jag inte hade det. Men efter att Calle läst våra journaler och förtydligade till oss så berättade han att dem inte har hittat något men att dem inte kunde utesluta. Men att jag har bakåtblödning vilket betyder att lite av mitt blod rinner bakåt på fel håll och orsakar denna fruktansvärda smärta. Och av dem som har bakåtblödning så har typ 95% endometerios. 
Men i vilket fall så tycker jag det är skönt att ha en förklaring även om det inte hjälper mig med mon värk, Calles örter ska göra susen även här. 
Jag är hoppfull och det är skönt. 

Västerländsk vs kinesisk medicin

Som ni vet så blev vi kallade till rmc för vårt första möte. Tyvärr så var min andra hälft tvungen att åka till Stockholm för att jobba när Obama var här på besök. 
Men, det gör inte så mycket. 
Vi har nämligen varit på besök hos en kille som heter Calle som håller på med kinesisk medicin. 
Han ska hjälpa oss att bli gravida. 
Vårt första (och enda) besök hos honom var grymt. Vi fick sådant förtroende för Calle, direkt. 


Såhär ser örterna som vi fick ut. Det är lika vidrigt som det ser ut. Men kan det hjälpa oss på traven så dricker jag dem med GLÄDJE! ☺
Vi ska till Calle igen på onsdag. Ska bli spännande och se vad han säger denna gången.. 

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0