Barnlös

Nu har vi precis kommit hem från RMC (reproduktionsmedecinskt centrum).
Vi skulle ju få veta anledningen idag till varför vi var ofrivilligt barnlösa.
Proverna som vi har tagit visade inget fel. Vi är kärnfriska och båda våra kroppar är fullt kapabla till att bli gravida. MEN...
I oktober gjorde jag en titthålsoperation för Endometrios, dem hittade ingen cysta, men idag bara tre månader senare hittade hon en. Kan en chokladcysta verkligen uppstå på så kort tid? Jag tvekar. Ganska mycket, med tanke på min fruktansvärda mensvärk kan denna cysta förklara varför det gör så in i helvetes ont.
En annan sak var att vi inte har varit folkbokförda på samma adress i två år så kan dem inte fortsätta utredningen. Så med andra ord, hade vi ändrat adresserna tidigare så hade vi kunnat fortsätta nu.
Jag tycker det är tramsigt. Skulle man inte vara redo för barn så skulle man väl knappast gå denna vägen för att det var så .... Roligt...?
Jag föredrar så klart att bli gravid naturligt. Det är bara att fortsätta ligga, vilket jag mer än gärna gör. Men hade så gärna sluppit besvikelsen när mensen kom igen och igen och .... Igen.

Min vän väntar en liten pojke denna veckan, en annan gjorde nydligen abort... Och vi, vi kämpar för fullt!

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0