Fy

Afterwork

Var på afterwork med en kompis idag och supersale spelade lite härliga låtar på uteserveringen. Riktigt trevligt var det.
Kände att det skulle bli skönt att komma hem för det blev lite kallt framåt kvällen.
Men när jag väl klev in innanför dörren kände jag mig så himla ensam.
Jag har svårt för att inte göra någonting, helt ensam.
Man kanske borde öva sig men jag känner hellre att jag inte utsätter mig för dem situationerna istället då.

Min sambo jobbar natt hela helgen.
Ska se om jag kan försöka sova lite för jag har svårt för det när han jobbar sent.
Men jag gör ett försök!

Lunch

Glamorös lunch på jobbet idag. Keso & avocado.
Idag är en kanonbra dag, det var kanske att gråta ut som behövdes.

Kontrast

Kontraströntgen av äggledarna gick bra, det kanske jag ska säga.
Som läkaren på ellenbogen sa såg han inget konstigt.
Läkaren på curakliniken som vi var hos på eftermiddagen sa att cystan var borta så det var ju goda nyheter. Vill gärna inte göra om den operationen igen, så kul är det inte...
Åh jag vill ha semester

Ledsen

Denna resan är en bergochdahlbana av känslor. Och just nu är jag så jävla jävla ledsen.
Vi kommer börja med ivf försök efter sommaren. Ivf är väl kanske inte det första man önskar sig på sin önskelista å jag blir så jävla arg och ledsen för att livet är så orättvist. En kund till mig berättade för mig i sitt förra besök hos mig att hon skulle sluta med sina p-piller. Hon har tidigare äcklats och hatat barn och aldrig velat ha några men nu hade hon ändrat sig.
En gemensam kompis till oss som jag håller på att planera möhippa med ringde idag för att fortsätta planerna, men då berättade hon för mig att kunden var gravid så någon möhippa med alkohol kunde det inte bli.
Mitt hjärta gick i tusen bitar, men inte för jag inte unnar henne lyckan utan för att jag är så jävla ledsen för våran skull såklart. Jag önskar ingen gå igenom detta, varken fysiskt eller psykiskt.
Jag hatar det och jag pallar inte vara så jävla stark hela tiden.
Varför måste livet vara så orättvist?

"Äntligen"

Nu har jag fått tid för kontrastultraljud. Bättre sent än aldrig?
Och igår när jag skulle hämta ut antibiotika som gynekologen hade skrivit ut som man ska ta innan så hade han tydligen missat att göra det, färden stackars tjejen på Apoteket såg helt frågande på mig när jag försökte hämta ut något som inte ens existerade.
Så imorgon ska vi köra dit innan jobb och hämta receptet eftersom dem tydligen inte var modern nog att skocka det elektroniskt.
På måndag gör den kontrasten.
Usch... Känns äckligt.
Sjukt att man har längtat för det kanske kan få en att bli gravid, men samtidigt så fruktansvärt för det är äckligt när dem är inne och rotar...
Nåväl...
GODNATT

mindromomettbarn.blogg.se

Vår dröm om ett barn... Efter att ha försökt själva i 3år, testat kinesisk medicin och gjort 1IVF försök är vi äntligen gravida...

RSS 2.0